Vsebina Je Pripravljena

Storitev bo bremenjena vašemu mobilnemu ali predplačniškemu računu. Vaša naprava mora imeti možnost sprejemanja besedilnih sporočil, prenosa podatkov in mobilnih vsebin. Pridružite se Game Apex zdaj!
GameApex ponuja portal iger
Zabava za igralce s široko paleto iger/apps. Pridružite se zdaj €2,49 x 2SMS na teden Vnesite svojo številko mobilnega telefona in dobite povezavo za preverjanje po besedilu Za uporabo storitev morate biti lastnik naročnine ali pridobiti izrecno dovoljenje lastnika, v primeru mladoletne osebe pa morate pridobiti izrecno dovoljenje staršev ali skrbnikov.

Naročite se na igre Game Apex, ki jih izvaja 2616870 Ontario inc, 53 Woodstream BlvdWoodbridge, ON L4L 7Y8 in pridobite neomejen tedenski dostop do najboljših iger za arkadne, pustolovske in puzzle igre. Igrajte vse igre kadar koli iz svojega internetnega brskalnika itd. Za podrobnosti glejte celotne pogoje , ki jih lahko uporabnik kadar koli odjavi, tako da na kratko številko 3443 pošlje ključno besedo STOP Apex. Ponudnik storitve je odgovoren za reševanje reklamacij in prevzema odgovornost za pravilno izvedbo storitve. Služba je k dispozícii pre Telekom Slovenije, Telemach a A1.E-pošta CS: [email protected]
Telefonska številka CS: 016001850Delovni čas CC (pon-pet 9-17)
Ta storitev je na voljo za mobilne telefone ali druge končne naprave. Android(z mobilnim telefonom), pametni telefon BlackBerry in Windows Phone s 7 ali višjo različico.