Prosimo, da PREBERETE TE DOLOČBE IN POGOJE PRED začetkom katere koli storitve ali naše, preden sodelujete v katerem koli lastnem natečaju. S prijavo na naše storitve ali sodelovanjem v in | SPREJEMAJTE TE POGOJE IN POGOJE.

Naslednji pogoji ("pogoji" ali "pogoji in določila") veljajo za izdelke, storitve in tekmovanja, ponujene ali zagotovljene s storitvijo za kratka sporočila ("SMS") Game Apex (v nadaljevanju "nas" ali "dobavitelj") in uporabo ciljne strani ali spletnega mesta, ki ga dobavitelj uporablja za zagotavljanje storitev (skupaj "spletno mesto"). Pogoji in določila, ki urejajo razmerje med vami kot storitvijo do uporabnikov in naročnikov (v nadaljnjem besedilu "vi" ali "uporabnik") in dobaviteljem, ki se nahaja na naslovu 1 Woodstream blvd Unit 1. Woodbridge On Canada 4L 7Y8 Ti pogoji in določila Vdelani dokumenti nadomeščajo vse predhodni dogovor med vami in prodajalcem.

1. Opis ponudnika storitev

Ponudnik uporabnikom ponuja možnost, da se naročijo na določene storitve in spletne vire ("Game Apex Services"), ponudbe izdelkov in spletno gradivo (skupaj "Storitve"). Te storitve so uporabnikom na voljo prek SMS-a do njihovih brezžičnih naprav. Ti pogoji veljajo za vse storitve, ki jih ponuja ponudnik prek SMS-a, kot tudi za vse nove storitve, ki predstavljajo razširitev, razširitev ali izboljšanje obstoječih storitev, vključno z morebitnimi razširitvami na nove funkcije, ki jih je dodal ponudnik.

1. naročnina

Uporabniki se lahko naročijo na spletne storitve prek različnih ciljnih strani, ki jih upravlja prodajalec. Na tej ciljni strani bodo opisane posebne storitve, ki se jim uporabnik pridruži. Cene se lahko razlikujejo glede na določenega brezžičnega operaterja, ki ga uporabnik uporablja za svoje brezžične storitve. Trenutne cene storitve Game Apex so opisane v 6. členu spodaj. S podpisom te storitve in z vnosom PIN kode, poslane na telefonsko številko na spletu, potrjujete, da ste naročeni na naše storitve.

To storitev lahko kadar koli prekličete tako, da za dodeljeno kodo za dostop pošljete "STOP APEX", "STOP APEX".

Pridržuje si pravico, da dobavitelj kadar koli poviša, zniža ali spremeni cene za to storitev Game Apex ali druge storitve, ki so na voljo spodaj, tako da poudari spremembe teh pogojev ali opozori uporabnike, da se prek SMS sporočijo na telefonsko številko, ki ste jo takrat navedli. registracije za storitve. Nadaljnja uporaba mobilne storitve ali drugih storitev po tem, ko so te spremembe poudarjene v pogojih ali po pošiljanju SMS, pomeni, da sprejemate takšne spremembe.

1. Možnost uporabe storitev

Naročiti se in uporabljati naše storitve mora biti starejših od 18 let. Otroci, mlajši od 18 let, morajo za uporabo storitev imeti soglasje staršev ali zakonitega skrbnika. Potrjuje, da vas je zakoniti skrbnik pregledal in sprejel.

1. Storitve razpoložljivosti

Za uporabo storitev morate imeti medij za mobilno komunikacijo. Za to bo potreben dostop do mobilne komunikacije prek mobilnega operaterja. Če želite ustvariti dostop, morate plačati vsa plačila. Prav tako je odgovoren za priključitev potrebne opreme, vključno z mobilnim telefonom ali drugimi potrebnimi napravami. Dobavitelj ne prevzema nobene odgovornosti ali garancije, če nastavitve, informacije ali sporočila niso shranjeni ali niso pravočasno shranjeni ali če so izbrisani ali dostavljeni nepravilno.

Ponudnik nima nobene izjave, ZAVEZA ALI GARANCIJE, DA STORITVE, VSEBINA ALI MATERIALI NAROČAJO, KER STORITVE NE BILO BREZ PREBIVANJ ALI NAPAKOV NI VKLJUČENO. NA NAJBOLJŠE DOLOČBE, KI JIH DOSTOPAJO VELJAVNI ZAKONI, STORITVE, SESTAVO IN VSE INFORMACIJE ALI VSEBINA V ALI DOSTAVLJENI ALI ALI NA MESTO, NAMENJENI VAM "KOT JE", "KOT DOSTOPNO" IN "KJE SO" E OSEBNA UPORABA, NI TRGOVSKE.

POLITIKA ZASEBNOSTI

(Zadnja posodobitev maja 2020)

Spletno mesto ("spletna stran") in Game Apex Services upravlja 2616870 Ontario Inc, 53 Woodstream blvd Unit 1. Woodbridge On Canada L4L 7Y8 ("nas", "prodajalec" ali "podjetje").

Ta pravilnik o zasebnosti velja za vse storitve, ki jih ponudnik ponuja prek SMS ("Storitve"), in vse nove zmogljivosti, ki sestavljajo, razširjajo ali izboljšujejo obstoječe storitve, vključno s kakršnimi koli razširitvami na nove funkcije, ki jih je dodal ponudnik.

Podrobnosti Ta politika zasebnosti naše politike o zbiranju, obdelavi, uporabi in, v nekaterih posebnih primerih, prenosu vaših osebnih podatkov v skladu z vsemi predpisi.

Z uporabo spletnega mesta in storitev ste sprejeli zbiranje, obdelavo, uporabo in prenos vaših osebnih podatkov v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Vaša uporaba spletnega mesta in kakršni koli osebni podatki, ki jih posredujete prek spletnega mesta ali katerega koli drugega načina stika, bodo še naprej predmet te politike in pogojev o zasebnosti ter / ali drugih opredeljenih pravilnikov.

Ta pravilnik o zasebnosti obravnava naslednje teme:

1. Kateri osebni podatki se zbirajo na vas prek spletnega mesta ali storitev;

2. način uporabe informacij;

3. S katerimi podatki se lahko delijo;

4. Kako dostopati do svojih osebnih podatkov in jih po potrebi spremeniti;

5. sodelujemo z drugimi spletnimi mesti; 1. Kateri podatki se zbirajo?

Prejemamo in shranjujemo podatke, vključno z osebnimi podatki o vas in vaši uporabi naših storitev. Te informacije se zbirajo na različne načine, vključno z enkrat objavljenimi na našem spletnem mestu in iz interakcij z našimi storitvami. Osebni podatki so podatki, ki jih je mogoče izključno, neposredno ali posredno uporabiti za identifikacijo ali vzpostavitev stika z vami. nobeni osebni podatki niso podatki, ki ne omogočajo neposredne povezanosti z drugim. Neosebne podatke lahko zbiramo, uporabljamo, prenašamo in razkrivamo v kakršne koli namene.

Lahko se odločite, da ne boste posredovali osebnih podatkov, prosimo pa vas, da upoštevate, da je na splošno večina potrebnih osebnih podatkov potrebna za zagotavljanje naših storitev in pomanjkanje osebnih podatkov, ki bi nam to preprečili.

1. podatki, zbrani med registracijo v naših storitvah

Osebne podatke zbiramo, ko se prijavite za naše storitve na spletnem mestu. Te podatke lahko kombiniramo z drugimi informacijami in informacijami, ki jih pridobimo od naših trgovskih partnerjev ali drugih javno dostopnih podjetij, kot to dovoljuje zakon. Ko se prijavite za nekatere naše storitve, prosite svoje uporabnike, da predložijo osnovne kontaktne podatke (na primer ime in priimek, e-poštni naslov in številko mobilnega telefona) ter demografske podatke (na primer poštno številko in starost). Informacije, ki se zahtevajo v registracijskem obrazcu, se lahko občasno spreminjajo. Čeprav se ob registraciji lahko zahtevajo dodatne demografske informacije, so za registracijo in uporabo naših storitev potrebni le podatki z oznako "obvezni".

Naročniki ne sprejemajo ljudi, mlajših od osemnajst let. Naše storitve so na voljo samo osebam, starim osemnajst let. Če razumemo, da uporabnik, mlajši od osemnajst let, bo zaprl račun in izbrisal podatke o uporabniku. Ne odgovarjamo za nobeno vsebino ali oglase, ki jih mladoletniki vidijo v nasprotju s tem pravilnikom.

1. Informacije, zbrane z uporabo spletnega mesta in storitev

Spremljajte svoje interakcije z nami in zbirajte podatke o vas in o uporabi naših storitev, na primer IP naslove (z drugimi besedami, lokacija vašega računalnika v internetu) za sistemsko administracijo, odpravljanje težav in preučevanje splošnih trendov v prometu. Te informacije so v zbirni obliki zapisane v administrativne namene.

Spremljajte svoje interakcije z nami in zbirajte podatke o vas in o uporabi naših storitev, na primer IP naslove (z drugimi besedami, lokacija vašega računalnika v internetu) za sistemsko administracijo, odpravljanje težav in preučevanje splošnih trendov v prometu. Te informacije so v zbirni obliki zapisane v administrativne namene. Piškotke, majhne podatkovne datoteke, shranjene v računalniku, lahko uporabimo tudi za prilagoditev in prilagoditev delov naših storitev in spletnega mesta vašim željam. Ta piškotek lahko na primer uporabimo za identifikacijo kot registriranega uporabnika naših storitev. Z uporabo spletnega mesta in storitev je sprejel uporabo piškotkov. Lahko se odločite, da brskalniku ne boste dovolili sprejemanja piškotkov, vendar se zavedajo, da lahko s tem omejite nekatere površine ali funkcije našega spletnega mesta, žal.

1. Kaj storimo z informacijami, ki jih zbiramo?

Podatke, ki ste jih zbrali, uporabljamo za naslednje:

ponuditi storitve;

Potrditev soglasja z nami za uporabo storitev;

Stroški storitev in obdelava drugih transakcij med vami in nami;

Izboljšajte našo spletno stran;

Izdajanje nagrad in priznanj ter odlikovanja naših različnih tekmovanj;

Prilagodite nekaj strani ali storitev za vas; je

Pošiljate promocijske informacije in posodobitve storitev.

Ponudnik dodeli uporabo zmožnosti prekinitve pretoka informacij, prejetih prek SMS-a, da ustavi pošiljanje novih odzivnih sporočil ali pošlje SMS s STOP apex ali STOP Apex, da ustavi prejemanje informacij prek SMS-a. To sporočilo lahko pošljete do dostopne kode, ki ste jo vnesli.

1. S katerimi podatki delimo podatke?

Naša politika je, da osebnih podatkov ne razkrivamo tretjim osebam, razen v naslednjih primerih:

Te podatke lahko razkrijemo drugim dobaviteljem (na primer obratom za shranjevanje in obdelavo podatkov), ki jih uporabljamo, da nam pomagajo ponuditi naše storitve, za katere veljajo obveznosti glede zaupnosti, podobne tistim, ki jih vsebuje ta pravilnik;

Vašo mobilno številko in podporo delimo z našim agregatorjem in operaterjem.

Lahko razkrijemo podatke o vas za telefonske operaterje, ki so izbrali opravljati mobilne komunikacijske storitve, potrebne za dostop do naših storitev;

Prav tako lahko razkrijemo podatke o vas, saj menim, da je treba upoštevati zakone in druge predpise, sodne ali upravne odločbe ali druge vladne organe ali preprečiti škodo sebi ali drugim;

Prav tako lahko razkrijemo podatke o vas, saj menim, da je treba upoštevati zakone in druge predpise, sodne ali upravne odločbe ali druge vladne organe ali preprečiti škodo sebi ali drugim;

Nazadnje lahko razkrijemo vaše osebne podatke med prodajo ali prodajo drugemu subjektu vseh ali skoraj vseh naših vrednostnih papirjev ali lastnine poslovne linije iz te politike zasebnosti ali katere koli druge poslovne reorganizacije.

Prav tako lahko s tretjimi osebami delimo skupne demografske podatke in druge informacije v zvezi z uporabo naših storitev za trženje in za druge namene. Dovoljenje tretje osebe za uporabo ali razkritje vaših osebnih podatkov ni dovoljeno, razen za zagotavljanje zahtevanih storitev.

Podjetje bo morda moralo vaše osebne podatke posredovati v mednarodnem okolju tretjim osebam, ki se nahajajo zunaj Evropske unije. Uporabnik se z registracijo na spletnem mestu in uporabo storitev potrdi in sprejme prenos. Razume se, da države, v katerih lahko prenašamo informacije, morda nimajo ustrezne ravni varnosti osebnih podatkov. Takšni prenosi se izvajajo v skladu z veljavno zakonodajo in družba bo zagotovila spoštovanje visoke ravni varnostnih ukrepov za vse potrebne tretje prodajalce.

1. Dostop do vašega računa

Zaradi varnosti trenutno uporabnikom ne dovoljujemo dostopa do svojih računov ali jih uporabljajo v naših sistemih. Na zahtevo pa vam bomo posredovali brezplačen obrazec, izjavo o osebnih podatkih, ki smo jo obdelali o vas, in namen takšne obdelave.

Če želite pridobiti te podatke, jih popraviti ali izbrisati, nam pošljite elektronsko sporočilo na [email protected]

1. Druga spletna mesta

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki jih upravljajo tretje osebe, katerih politike upravljanja informacij se lahko razlikujejo od naših. Ko se skušamo povezati z zaupanja vrednimi spletnimi mesti, ne moremo biti odgovorni za prakse upravljanja informacij s teh drugih spletnih mest. Vse informacije, posredovane tretjim osebam, ki zagotavljajo storitve, in vsakemu prodajalcu

ki oglašujejo naše spletno mesto ali storitve, lahko veljajo drugačna pravila za uporabo ali razkritje. Ta povezana spletna mesta imajo ločene in neodvisne izjave o zasebnosti, opozorila in pogoje uporabe, ki jih priporočamo, da jih natančno preberete. 1. varnost Vaša zasebnost je za nas pomembna in skrbimo za upravno, tehnično, fizično in upravljanje, da zaščitimo varnost zbranih osebnih podatkov. Ne moremo pa zagotoviti, da bodo sprejeti varnostni ukrepi v celoti odpravili vsa tveganja zlorabe razkritja ali uporabe vaših osebnih podatkov s strani tretjih oseb. Odgovoren je za ohranjanje varnosti vseh ID-jev za dostop do ključnih besed, ki so na voljo. Takoj nas kontaktirajte takoj, ko se seznanite s nepooblaščeno uporabo svojega gesla ali kakršno koli kršitvijo varnosti. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za kakršne koli zahtevke, izgubo, odgovornost ali stroške, ki izhajajo iz uporabe ključnih besed ali ID-jev, bodisi dovoljenih ali ne. 1. Sporočanje variacije

Ko posodabljamo in razširjamo svoje storitve, si pridržujemo pravico do kakršnih koli sprememb tega pravilnika o zasebnosti po lastni presoji. Vse ocene dajemo na spletnem mestu ali prek naših storitev. Svetujemo vam, da redno pregledujete izjavo o zasebnosti, da preverite svoje spremembe. Najbolj posodobljena različica Pravilnika o zasebnosti nadomešča vse prejšnje različice.

Nadaljnji dostop do naših storitev ali njihovo uporabo po uveljavitvi teh sprememb bo zavezan spremenjeni zasebnosti. Če pride do spremembe tega pravilnika, ki vpliva na vaše osebne podatke, vas bomo o spremembi obvestili iz SMS-a in / ali e-poštnega naslova, ki ste ga navedli. V času pošiljanja sporočila se boste morda odločili, da te spremembe ne boste več prejemali z uporabo informacij, tako da pošljete pisno odgovorno sporočilo, vendar pod pogojem, da bo to spletno mesto pozneje uporabilo novo politiko zasebnosti.